Om
Jakob Semb Aasmundsen

Jakob Semb Aasmundsen er journalist og forfatter.

Han har studert Human Diversity ved Leiden University College The Hague i Nederland. For øyeblikket jobber han som journalist i Aftenposten. Han har tidligere vært ansvarlig for Si ;D, debattspalten for ungdom, i samme avis.

Aasmundsen har tidligere vunnet Amedias journalistpris 2015 for serien Jakobs fordommer. I 2020 kom han med sin sakprosadebut: Fri? Fanget i en seksuelt frigjort tid. I denne kaster han et kritisk blikk på ulike sider ved moderne seksualitet.

Velg fra Jakob Semb Aasmundsen

JAKOBS FORDOMMER


Jakobs Fordommer er navnet på avisserien i Tønsbergs Blad som vant Amedias Journalistpris. I serien tar Jakob for seg utbredte fordommer med utgangspunkt i sine egne. Hensikten var å ta et oppgjør med ulike fordommer, belyse dem, og motvirke dem. Les mer her:

https://www.tb.no/jakobs-fordommer

AVKLEDD-AV-JAKOB


I avisserien Avkledd-av-Jakob kom Jakob i møte med individer han ville finne ut mer om. Fra kriminelle og narkotikamisbrukere til religiøse og innvandringskritikere var han innom flere grupper han selv følte han visste for lite om, og ofte er møtt med sterke fordommer i samfunnet. Les mer her:

https://www.tb.no/avkleddavjakob

Jakobs Jammer


Jakobs jammer er Jakobs faste meningsspalte i Tønsbergs Blad, skrevet av Jakob om en rekke samfunnsaktuelle temaer. Psykisk helse og sosiale medier er blant de mange emnene tatt opp som Jakob er engasjert i. Les mer her:

https://www.tb.no/jakobs-jammer